ALOE VERA PLUS – kapsule za detoksikaciju i jačanje organizma

Aloe vera se koristila kao lek u drevnom Egiptu još pre 6.000 godina, gde je bila poznata kao “biljka besmrtnosti”. Spominje se kroz istoriju Mesopotamije, Indije i Kine, a današnja medicina svakodnevno pronalazi nova lekovita svojstva koja se pripisuju ovom “eliksiru dugovečnosti”.

Aloe vera sadrži više od 240 hranljivih i lekovitih sastojaka, a među njima su vitamini (C, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E i folna kiselina), minerali (magnezijum, mangan, cink, bakar, hrom, kalcijum, kalijum i gvožđe), antioksidanti, aminokiseline, enzimi, antrakinine, lignine, saponine, sterole.

Aloe Vera Plus kapsule su formulisane na bazi Aloe vera praha, cinka i vitamina E. Sinergistički efekat, sva tri aktivna principa sadržana u proizvodu, doprinosi detoksikaciji i jačanju organizma.

Preporučuje se primena Aloe Vera kapsula za:

Pakovanje: 60 kapsula.

Način upotrebe je: Preporučuje se uzimanje 1 kapsule dnevno.

Način čuvanja: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnoj ambalaži, zaštićen od svetlosti i vlage, na temperaturi od 15 do 25 oC, van domašaja dece.

Napomene: Proizvod spada u grupu dijetetskih suplemenata i nije zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu ili lečenje bilo koje bolesti. Ne preporučuje se upotreba proizvoda kod osoba alergičnih na bilo koji od sastojaka. Trudnice, dojilje i deca mlađa od 12 godina ne bi trebalo da uzimaju ovaj proizvod. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza.

Proizvod je upisan u bazu podataka Ministarsva zdravlja Republike Srbije pod brojem: 12560/2018

Zadovoljni korisnici

PORUČI PROIZVOD!

Nemojte nas zvati.
Mi cemo zvati
Vas!

Najbolji melem stiže na Vašu adresu!