LORA – VIŠENAMENSKA KREMA ZA SANIRANJE PROMENA NA KOŽI

Višenamenska krema LORA u svom sastavu sadrži visoku koncentraciju koenzima Q10, obogaćenu etarskim uljem sibirske jele, jojobe i nevena, D-panthenolom i vitaminom E.

Unikatna višenamenska krema LORA je namenjena saniranju nastalih promena na koži.

Jedinstvenost ove formule je visoka koncentracija aktivnih sastojaka, visoka tolerancija i laka penetracija.

Precizno izbalansirani sastav doprinosi lakom transportovanju aktivnih komponenti do najdubljih slojeva kože, čime se postiže konstantan i dugotrajan efekat blagotvornog delovanja. 

Redovnom primenom,višenamenska krema LORA doprinosi poboljšanju odbrambene funkcije kože, saniranju promena na koži i regeneraciji.

ŠTA JE KOENZIM Q10?

Koenzim Q10 ima značajnu ulogu u stvaranju energije u ćelijama organizma. Bez koenzima Q10 ni jedna ćelja u našem organizmu ne bi mogla da preživi. Koenzim Q10 aktivno učestvuje u cirkulaciji krvnih sudova i protoku svih telesnih tečnosti u telu. Značajnu ulogu ima u borbi organizma sa infekcijama. Naš organizam je najvažniji proizvođač ovog koenzima, međutim starenjem nivo koenzima Q10 u organizmu opada. Koenzim Q10 ima dve primarne funkcije u organizmu: neophodan je za razvoj, zaštitu i regeneraciju i deluje kao antioksidans – štiti telo od slobodnih radikala. Koenzim Q10 se nalazi u velikoj koncentraciji u koži i to prvenstveno u površinskom sloju kože – epidermu gde se jako brzo troši. Epiderm predstavlja našu prvu barijeru protiv svih štetnih uticaja okoline. Zato koenzim Q10 u koži treba redovno nadoknađivati, što je moguće učiniti uz pomoć hrane, suplemanata ili preparata koji sadrže koenzim Q10.

SIBIRSKA JELA ČUVAR ZDRAVLJA

Ulje sibirske jele je poznato u tradicionalnoj Ruskoj medicini kao čuvar zdravlja. Dr Aleksandar Zalmanov dugo je proučavao lekovitost severne – bele jele, a poseban uspeh postigao je korišćenjem ulja ovog četinara u terapijama mnogih bolesti. Ulje sibirske jele sa svojim baktericidnim, antimikrobnim i protivupalnim svojstvima od davnina se koristi kao dezinfekciono i lekovito sredstvo visoke biološke aktivnosti. Još u drevnom Egiptu, obloge od osušenih iglica bora ili jele koristili su se za lečenje rana i zaustavljanje krvarenja. Ulje sibirske jele eliminiše mikrobe, pomaže u borbi sa infekcijama, stimuliše brže zarastanje rana, opušta mišiće. To je ekološki čist proizvod, jer ova jela može da raste samo u uslovima kristalno čistog vazduha oslobođenog od prisustva zagađenosti i dima industrijskih zona.

PSORIJAZA

Psorijaza je zapaljensko oboljenje kože, koje karakterišu upadljivo oivičene naslage koje mogu biti ili ružičaste ili sive boje, prekrivene srebrnkastom ljuspastom kožom. Simptomi se mogu javiti u bilo kojoj starosnoj dobi, međutim najčešće nastaju u ranoj odrasloj dobi ili kasnije u životu, oko 50. ili 60. godine.

EKCEM

Kontaktni alergijski dermatitis ili ekcem, je promena nastala na koži kao imunološka reakcija na različite supstance (alergene), koje su došle u kontakt sa kožom. Faktori koji mogu uticati na pojavu ekcema su razna  oštećenja kože , zapaljenja, promena pH kože i zaštitne barijere, razni mehanički i hemijski faktori, koncentracija  alergena , individualne osobine kože.

ATOPIJSKI DERMATITIS

Atopijski dermatitis je hronična i iritantna upala koja se javlja na spoljašnjim slojevima kože. Koža je suva i crvena, svrbi i sklona je iritaciji. Atopijski dermatitis je genetsko oboljenje povezano sa narušenom barijernom funkcijom kože i sa poremećajem imunološkog sistema, čiji okidač mogu biti stres, osetljivost na alergene i drugi spoljašlji faktori.

KONTAKTNI DERMATITIS

Kontaktni dermatitis je osip crvene boje koji svrbi. Nastaje usled kontakta kože sa iritirajućim agensom koji dovodi do iritacije ili alergijske reakcije kada agens na koji je osoba osetljiva pokrene imunu reakciju u koži. Komplikacije kontaktnog dermatitisa mogu dovesti do infekcije kada se koža u kontinuitetu češe, i najčešći uzročnici su  bakterije  i gljivice.

NAČIN UPOTREBE

Naneti malu količinu preparata u tankom sloju na problematičnu regiju i masirati kružnim pokretima dok ne upije. Postupak se može ponoviti više puta u toku dana, u zavisnosti od potrebe. Preporučuje se nanosenje najmanje dva puta dnevno (ujutru i uveče na čistu kožu). Preparat se može nanositi i više puta dnevno u zavisnosti od potrebe. 

Zadovoljni korisnici

PORUČI PROIZVOD!

Nemojte nas zvati.
Mi cemo zvati
Vas!

Najbolji melem stiže na Vašu adresu!