ALOA VERA - Iskustva korisnika

Aloju pijem oduvek. To je najbolja stvar koja postoji za imunitet. Ranije sam je pila u vidu gela, a kada sam otkrila kapsule Aloe Vera Plus, odmah sam počela njih da koristim. Mnogo mi je praktičnije i prijatnije, nosim ih svuda sa sobom. Preporučujem svima koji nisu upoznati sa alojom, da pročitaju na internetu koliko je dobra ova biljka, ja je koristim za sve. 

Marija Stanimirović

Lazarevac

Poručila sa kapsule Aloe Vera Plus zato što sam pročitala da su dobre za smanjenje holesterola. Veoma vodim računa o ishrani, ali često moram da koristim i lekove i suplemente. Ne bih pila bilo šta da nije provereno. Za Aloju svi znaju da je odlična za ceo organizam, ne postoji bolest koju ne leči. 

Ljubica Milovanović

Paraćin

Imala sam problem sa slabim imunitetom, pa sam često bila prehlađena i izlazio mi je herps svaki drugi mesec. Doktori su mi rekli da je jedini način da radim na poboljšanju imuniteta sa ishranom i dodacima vitamina. Otkrila sam Aloje Vera Plus preko komšinice i poručila da probam za imunitet. Pijem Aloju već 4 meseca i mogu vam reći da sam baš zadovoljna. Herpes mi se nije pojavio ni jednom do sada, osećam se jače i puna sam energije. 

Mirjana Petrović

Beograd

Još od studentskih dana imam problem sa gastritisom i to traje već 35 godina. Svakodnevna nadimanja, mučnine, bolovi u želudcu. Godinama sam se navikla na ove bolove i  kontrolisala ih raznim lekovima. Ćerka me je nagovorila da probam da pijem Aloe Veru, zato što je pročitala negde da može da pomogne ljudima sa ovim problemima. Meni je znatno pomogla, smanjili su se bolovi i nadimanja. Mnogo više uživam u hrani i opuštenija sam kad znam da neću imati problema posle obroka. Hvala mojoj ćerki što mi je otkrila ovo čudo i vama koji ste ga napravili. 

Bojana Ilić

Loznica

Nemojte nas zvati.
Mi cemo zvati
Vas!

Najbolji melem stiže na Vašu adresu!