BIOHEAT - Iskustva korisnika

Leva ruka mi trne, boli me do ramena .Tri puta sam namazala Bioheat i rame me je skroz prestalo, šaka malo kasnije. Mazala sam i po nogama, stvarno je dobar. 30 – 40 godina uzimamam proizvode za reumu, ali mi je Bioheat najbolji. Stvarno je najbolje od svega što reklamiraju na televiziji i apotekama. Najbolji za reumu od svih što postoji.

Popović Divna

Batajnica

Koristim Bioheat već duže vreme za kičmu i kolena. Preporućila sam vas više puta prijateljicama. Ja sam prezadovoljna. Delila sam vaše brojeve telefona koleginicama, ja vam dođem kao menadžer marketinga.

Zavišić Milka

Zrenjanin

Imam problem sa osteopenijom, a bole me i kolena. Probala sam da mažem i druge preparate, ali kad sam jednom probala Bioheat od sada samo to koristim. Ja vam istrljam svako veče i jutro kolena, i posle toga mi nisu otečena, više su pokretljivija i bolje mi je.

Urošević Jovanka

Beograd

Padala sam više puta, imala povrede kuka i kolena. Bioheat mi je od svih krema najviše pomogao. Dala sam vaš broj komšinicama, i one su poručile.

Radić Nada

Pančevo

Imala sam bolove u nogama i kukovima, pocela sam da koristim Bioheat i veoma brzo osetila boljitak. Mazem i leđa. Sve sam isprobala ali je ovaj melem jedini koji mi je pomogao!

Čeliković Vojka

Loznica

Koristimo ćerka i ja Bioheat već duže vreme. Ja sam počela da ga koristim nakon operacije kičme i koristim ga redovno za umanjenje bolova a ćerka ga koristi za ruke noge i zglobove uopšte. Kad je zaboli nešto ona namaže i prođe je.

Marija

Čačak

Lekar mi je prepisao 4 vrste lekova i ništa mi nije pomoglo. Mislila sam da je kraj i da ću završiti u krevetu. Prvih 8 dana mi je Bioheat grejao lumbalni deo kičme, a posle toga noge i listove. Deveti dan sam prohodala. Nisam mogla da zaspim od sreće. Reumatolog mi je rekao da mi ni jedna krema neće pomoći, a vidite me sad. Verujte da nisam mogla da prepešačim 20 metara a da se ne umorim, a sada se igram sa četvoro unučadi. Bioheat je za mene čudo, sad ga poručujem za komšinicu Stoju. Ne znam kako da vam se zahvalim. Zvao je moj muž iz Ukraine i kaže da vam donesem bar čokoladu.

Miroslava Huranac

Beograd - Karaburma

Imala sam operaciju kolena. Mažem Bioheat i jako sam zadovoljna, bol se smanjio i noge su mi manje otečene. Od njega sam ponovo prohodala! Preporučila sam ga i snaji i ja nastavljam sa korišćenjem.

Jošić Mara

Zemun

Bioheat sam prvo počeo da koristim za vrat i bolovi su se dosta ublažili. Koristim ga i za butne mišiće i listove, praktično svuda gde imam bolove. Supruga ga takođe koristi, veoma smo zadovoljni.

Petrović Jugoslav

Pinosava

Bioheat mi pomaže za celu kičmu, glavobolju, sinuse, kolena, zglobove. Sada hodam kao brzi gonzales! Povratila sam hod! Takođe mi je pomogao za desnu ruku i šaku, pokretljivija je. Hvala vama i Bioheat-u!

Pavlović Dragana

Beograd

Dobila sam reumatoidni artritis na šakama koji se kasnije proširio na kičmu i sve zglobove. Prsti su počeli da se krive, nisam mogla lepo da uzmem čašu vode. Koristim Bioheat, do sad sam potrošila dve kutije i veoma sam zadovoljna. Šake su se skoro skroz vratile u normalu. Mažem redovno. Preporučila sam ga svima sa sličnim tegobama. Prvo su mi prijateljice rekle da je skup a sada kada imaju probleme i vide koliko je meni bolje jure me da im poručim!

Nada Nikolić

Kruševac

Kupila sam Bioheat na neviđeno, i posle tri mazanja bol je nestala. ČUDO!

Ana Milanov

Sremski Karlovci

Pre korišćenja Biohet-a, bila sam praktično nepokretna, kičma je “pukla na dva dela” i imala sam otečene noge. Čula sam Bioheat i odlucila da probam. Pogledala sam sastav i videla da je potpuno prirodan. Od kada ga koristim postala sam pokretnija i nemam otoke. Bioheat sam uzela 2019 godine prvi put, probala sam i neke jeftinije sa reklama ali nisu pomogle i vratila sam se na Bioheat.

Mira Cimeša

Boljevci

Mažem kukove,kolena i kičmu. Ne otiču mi više noge i smanjili su mi se bolovi. Nastavljam da mažem i rado ga preporučujem.

Ivkov Slavica

Vršac

Ostalo mi je jos da otplatim dve rate ali sam jako zadovoljna, mažem ga ujutru pre nego što krenem na pijac i špartam kao mlada devojka

Desanka Knežev

Novi Bečej

Bioheat koristim za kičmu i kolena, oduševljena sam, ranije sam se teško kretala a sada mogu da čučnem. Osećam drastično poboljšanje.

Milica Svejskovski

Šabac

Mažem redovno kolena i kukove, imao sam bol u celoj nozi, sada mi se bol postepeno smanjuje

Sibin Stanić

Stara Pazova

Bioheat koristim za reumu, kičmu kolena i prste. Veoma sam zadovoljna. Palac na ruci koji je skoro bio otkazao se povratio. Osećam se mnogo bolje!

Popović Nevenka

Jajinci

Bioheat koristim za kičmu, imam okoštavanje i od njega lakše hodam. Koristim ga već duže vreme i nemam nameru da prestanem.

Cvetkoivć Miroslava

Niš

Bioheat koristim za leđa i kolena, sad sam počeo da mažem i tabane. Veoma mi prija, ovo je četvrta kutija koju koristim.

Raičević Milojko

Smederevo

Bioheat sam u početku koristila za kičmu, imala sam operaciju kukova i sada ga koristim i za kukove i krsta. Veoma sam zadovoljna,koristim ga duže vreme i preporučujem ga svima sa sličnim problemima.

Šarac Anđelka

Borča

Moja majka koristi Bioheat za noge i ramena. Prezadovoljna je i nastaviće ubuduće sa korišćenjem.

Zorić Radojka

Mokrin

Korstim Bioheat za lumbalni deo kičme i mažem celu nogu. Ranije nisam mogla da hodam, sada je mnogo bolje!

Slavka Milićević

Starčevo

Mazem sve! Odličan je za noge i ramena, mažem i leđa i kukove. Bolje mi je i nastavljam sa mazanjem.

Emilija Radulov

Kajtasovo

Imam reumu, mažem se cela. Sve zglobove i na ruke i na vrat i stopala. Odličan je!

Zdravković Nada

Carevac

Imam problema sa kičmom, operisala sam koleno i kuk. Bioheat mažem redovno, praktično na celo telo. Godi mi grejanje i pomaže mi više od svih drugih krema koje sam koristila.

Marić Stoja

Zemun

Nemojte nas zvati.
Mi cemo zvati
Vas!

Najbolji melem stiže na Vašu adresu!