Cardio Monacolin K - Iskustva korisnika

Već dugo godina imam povišen holesterol. Na preporuku lekara sam uzimala razne statine, međutim pojavili su se problemi sa jetrom i morala sam ih prestati uzimati. Srećom lekar mi je preporučio alternativu za statine na potpuno prirodnoj bazi koja nema nus pojave kao statini. Odlučila sam da probam, bez velikih nadanja, međutim, bila sam oduševljna rezultatima. Već posle mesec dana uzimanja Cardio Monakolina K laboratorijski nalazi su pokazali smanjenje lošeg holesterola na -30%. Oduševljna sam što postoji prirodan način da se smanji holesterol i svima preporučujem da probaju.

Marija Cvetković

56 godina

Kada mi je pre 5 godina doktor dijagnostikovao povišen holesterol, nisam se previše uzbuđivao. Mislio sam da ću ga rešiti ishranom, ipak je to posledica lošeg načina života, brze hrane, cigareta. Odbijao sam da pijem lekove zato što sam pročitao da postoji niz neželjenih dejstava koja se mogu desiti. Video sam reklamu za Cardio Monacolin K, izučio sastav, pozvao svog doktora da pitam da li vredi da to probam. Doktor mi je rekao da postoje klinička istraživanja za Monakolin K koja pokazuju pozitivne rezultate i da bi bilo dobro da krenem da koristim. Poručio sam proizvod koji mi je stigao na kućnu adresu, počeo da pijem i posle dva i po meseca sam uradio nalaze ponovo. LDL je sa 6.5 pao na 6.1 dok je dobar holesterol ostao visok. Jako sam zadovoljan i nastavio sam da koristim Cardio Monacolin K, uz redovne analize.

Milenko Stanić

43 godine

Najtoplija preporuka za ovaj proizvod. Kupila sam Cardio Monacolin na oca koji ima 73 godine i problem sa povišenim holesterolom. Dopalo mi se to što je na prirodnoj bazi, videla sam da ima više sastojaka koji utiču na smanjenje holesterola i triglicerida. Kroz dva meseca su mu rezultati bili dosta bolji, i sad smo uvrstili ovaj suplement u njegovu dnevnu rutinu.

Milena Ilić za Zdravka Ilić

73 godine

Počeo sam da koristim suplement Kardio Monacolin K u septembru sa vrednostima blizu 5.8 mmol/L. U novembru mi je rezultat bio 5.5 mmol/L. Hvala na preporuci, nastaviću da koristim

Svetislav Ostojić

68 godina

Hvala Vam za preporuku ovog magičnog preparata. Imam pozitivne rezultate u terapiji smanjenja LDL holesterola. Za par meseci, trigliceridi su u normali 1.11 i snizio se holesterol ispod granice na 3.83. Imam nameru da nastavim da koristim Cardio Monacolim K preventivno.

Milica Tomić

62 godine

Nemojte nas zvati.
Mi cemo zvati
Vas!

Najbolji melem stiže na Vašu adresu!