Lora -Iskustva korisnika ​

Imam problem sa suvom kožom na rukama koja jako svrbi. Na svako korišćenje malo jačeg deterženta za sudove se sve upali.  Koristim Loru i koža mi je mnogo bolje sada. Ne svrbi me više, crvenilo se smanjilo i osećam da je mnogo otpornija.

Marija Milovanović​

Beograd

Pojavilo mi se u pečatima zadebljanje kože gde je suva i neprijatna na dodir. Lekar mi je rekao da je to ekcem i da moram da ga lečim da se ne bi upalio još više i proširio. Sestra je bila kupila Loru nedavno i probala sam je bez bilo kakvih očekivanja. Mogu da kažem da mi je dosta pomogla. Crvenilo se smanjilo, koža je omekšala i nije tako zadebljala kao što je bila.

Nevena Topalović

Smederevo

Loru koristim za celo telo. Moja kože je suva, i peruta se. Dovoljno je da se jednom ne namažem posle tuširanja i da se sve isperuta i da me svrbi. Imam osećaj da šta god namažem da upije istog trenutka a perutanje se nastavi. Krema Lora mi prija, hidrira mi kožu i masnija je, pa mi i koža bude duže nežnija, Mažem redovno i nemam perutanje više.

Tanja Ilić

Beograd

Ruke mi se jako brzo suše i pucaju. Zimi me koža boli koliko su suve i ispucale. Lora mi je puno pomogla. Namažem je par puta dnevno, a uvek kada izlazim iz kuće. Lepo i miriše, na prirodno. 

Milena Obradović

Loznica

Ne bi vam se ja mazao da me moja baba nije naterala. Radim u polju, pa normalno da su mi ruke takve kakve su, navikao sam da boli i peče. Nas dvoje se namažemo naveče i da vam kažem da je bolje.

Zdravko Tomić

Čačak

Nemojte nas zvati.
Mi cemo zvati
Vas!

Najbolji melem stiže na Vašu adresu!